Informasjonskapsler

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler for å velge språk og samle inn statistikk. Informasjonskapsler kan spore internettbruken din, men vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

g_70f5442e_1142_4eb9_be8f_9aa29174f1ba

Informasjonskapsler (cookies) er informasjonselementer som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside.

Alle som besøker et nettsted skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i din nettleser.

Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Da vil imidlertid sidene ikke fungere optimalt. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling. Tips om hvordan du administrerer informasjonskapsler: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Du har rett til å få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b

Disse informasjonskapslene blir benyttet på nettstedet

Felles nettløsning for spesialisthelsetjenesten benytter informasjonskapsler til å sette hvilken språkversjon av sidene som skal vises og til å samle inn statistikk.

Infokapsler nettstedet

Informasjonskapsler​

Benyttes av ​

Brukes til

_pk_id* Matomo Å skille brukere fra hverandre.
​_pk_ses* Matomo Å skille besøk fra hverandre.
_pk_ref* Matomo Gjør det mulig å vite hvilken ekstern side brukeren kom ifra og gjør det mulig å forstå landskapet nettstedet befinner seg i.
MATOMO_SESSID Matomo Gjør det mulig for brukeren å unngå sporing.
SearchSession SharePoint For internt bruk.
SearchQuery​ SharePoint ​Inneholder siste søk som ble gjort på siden.
FNSP.CurrentLCID SharePoint Faktisk språk på siden.

FNSP.User

PreferredLanguage

SharePoint Brukerens foretrukne språk. Settes i henhold til språket brukeren har valgt, slik at det samme språket er forhåndsvalgt når brukeren besøker nettstedet neste gang.
WSS_FullScreenMode SharePoint ​Brukes av Sharepoint til å lagre hvis en side vises i fullskjermsmodus.
WOPISessionContext SharePoint  Brukes til å si hvilken side bruker skal sendes (navigeres) tilbake til etter at vedkommende har sett på et dokument eller en side.
Sist oppdatert 21.04.2023