Grønn kongress – praktisk informasjon

Nå nærmer det seg Grønn kongress, og her vil vi legge ut praktisk informasjon fortløpende. Årets Grønn kongress holdes på Deichman i Bjørvika. Arrangement er miljøgodkjent.

Kart

Program:

Program for dagen ligger her

Transport:

T-bane/buss/tog: Ta kollektivtransport til Jernbanetorget. Fra Jernbanetorget tar det 5 minutter å gå til Anne-Cath. Vestlys plass.

Sykkel:

Det er sykkelparkering på utsiden av Deichman.

Innganger:

Det er 3 innganger til Deichman. Kongressen skal være i Deichmansalen og i Kinoen, begge rommene er nede i underetg. Deichman er universelt utformet. Når du kommer inn vil det stå noen fra Grønn kongress som kan svare på evt spørsmål.

Servering:

Det blir servert kaffe/te/vann og Croissanter fra kl 0900

Lunsj blir servert i Vrimle (rett på utsiden av Deichmansalen) kl 12-13. Tradisjonen tro serverer vi vegetar mat. Det er viktig at det er gitt beskjed om evt allergier/intoleranser, slik at serveringen blir god for alle. Evt rester vil bli delt ut som goodiebager på slutten av dagen.  

I siste pause blir det kaffe/te/vann, en sunn og en søt overraskelse.

Årets miljøutfordringer

finner du her.

Du har fremdeles tid til å gjennomføre noen av årets miljøutfordringer. Del bilde på Instagram eller Facebook, og merk bilde med #grønnkongress24 eller #grønnmatDS. Vi trekker ut 3 heldige vinnere av en hyggelig overraskelse.  Bilde kan også sendes til gronn.kongress@diakonsyk.no

Penn og papir:

Det blir ikke delt ut penn og papir på kongressen.

Miljøgodkjent arrangement

Årets arrangement er miljøgodkjent av FEE. (Foundation for Environmental Education)

Miljøgodkjent arrangement er en utmerkelse for arrangører som vil redusere arrangementets miljøbelastning. Arrangøren må oppfylle et sett kriterier innen 8 områder for å kunne tildeles utmerkelsen. Disse er:

  1. Planlegging og kommunikasjon

  2. Innkjøp

  3. Mat og drikke

  4. Avfall

  5. Energi og klima

  6. Transport

  7. Vann

  8. Øvrige

 

Denne siden er oppdatert 30.05.24.

 

 

Sist oppdatert 31.05.2024