• En gruppe mennesker som poserer med et kosedyr
    16. februar 2024
    Velkommen til et nytt kraftsenter for barn og unge

15. februar var en festdag for barne- og ungdomspsykiatrien og for sykehuset. BUP Vest åpnet offisielt i nye lokaler på Huseby og har utvidet opptaksområdet til å dekke barnebefolkningen også i Vestre Aker bydel.

• En gruppe mennesker som står på talerstoler med en person stående bak seg
    15. februar 2024
    Leverte prioriteringsrapporter til helseministeren

Vår sykehusdirektør Jan Frich leverte 15. februar en av tre ekspertutredninger om prioritering i helsevesenet til helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkhol.

• En mann som står foran en vegg av malerier
    14. februar 2024
    Et #Råbra år!

I februar 2023 startet sykehuset med #Råbra. 141 saker er meldt inn, og PO/Intensiv er blant avdelingene som har brukt tilbakemeldingsmetoden aktivt.

• En gruppe mennesker som poserer for et bilde
    13. februar 2024
    Digitale sårtjenester og 3D@DIA tildelt innovasjonsstøtte

Klaveness innovasjonsstøtte 2023 ble tildelt prosjekter for digitale sårtjenester og felles 3D-lab for Diakonhjemmet.

• En mann i hvit skjorte
    9. februar 2024
    – Det handler om å se hver enkelt

Spesialsykepleier Kent Andreas Solgård bruker øynene godt på Senter for kreftbehandling. Hvordan er det å jobbe så tett på liv og død, og gjør det noe med egen innstilling til livet?

• Et par kvinner som holder et flagg
    6. februar 2024
    På jobb i kofte

Lihkku beivviin! Gratulerer med dagen. På samenes nasjonaldag kom Ina Cathrin Dybvik og Ellen Anne Hætta på jobb på sykehuset i kofte.

Sist oppdatert 15.02.2024