For ansatte

Her finner du som ansatt lenker til MinGat, Bedriftshelsetjenesten, parkeringsavtale og andre velferdstilbud.

Pålogging med brukernavn og passord som du bruker på sykehus-PC.

MinGat

Parkeringsavtale 2023:

Se priser og vilkår for parkering og lading for ansatte og leietakere

Gå inn i betalingsløsningens innloggingsvindu og bruk kupongkode diapark ved valg av ny parkeringsavtale for å få opp oversikt over priser og avtaler.​

Er du ny bruker? Slik bestiller og betaler du for elektronisk parkeringskort for parkeringen på Steinerud og Vinderen:

  • Gå til innloggingsvindu og velg "Ny bruker"
  • Registrer deg som bruker
  • Registrer betalingskort
  • Velg avtale
  • Betal
  • Kontroller at du har aktiv parkeringsavtale og riktig registreringsnummer ved å velge "Tillatelser"

Du kan registrere inntil 2 bilregistreringsnumre på parkeringskortet. Bilregistreringsnumrene blir registrert hos parkeringsselskapet, der parkeringsvaktene skanner bilskilt og kontrollerer om du har betalt avgift.

Ved bytte av bil i løpet av perioden endrer du registreringsnummer selv i betalingsløsningen på nett.

​Bedriftshelsetjenesten administreres av Diakonhjemmet sitiftelse.

Diakonhjemmet bedriftshe​lsetjeneste​

Diakonhjemmet barnehager

Borgenveien og Steinerud barnehager gir prioritet til ansatt og studenter på Diakonhjemmet, men tar også inn barn fra nærmiljøet.

Barnehagene er sentralt beliggende mellom Vinderen og Majorstuen i rolige omgivelser med mange turmuligheter på Diakonhjemmets store område.

Les mer om barnehagetilbudet

Boliger

Diakonhjemmet eiendomsavdeling har rundt 180 boliger i forskjellige størrelser. De fleste enhetene befinner seg i grønne, rolige omgivelser i nærheten av Majorstuen i Oslo. Ansatte ved Diakonhjemmet blir prioritert til disse boligene. Få mer informasjon via lenken under.
Leie bolig – Eiendomsavdelingen

Fritidstilbud

Sykehuset legger vekt på aktivitet og mosjon, og ser dette som et viktig bidrag til trivsel på arbeidsplassen. Gjennom tiltaket DiaFrisk legges det til rette for ulike typer aktiviteter som kombinerer fysisk aktivitet og et sosialt miljø i et eget treningssenter for Diakonhjemmets ansatte. Sykehuset har bedriftsmedlemsskap i treningssentrene Elixia, Sats og Friskis & Svettis, og hvert år stiller flere lag til Holmenkollstafetten. 

Les mer om DiaFrisk sitt tilbud

Prestetjeneste

Diakonhjemmet sykehus har tre prester. I tillegg til funksjonene de har i møte med pasienter og pårørende, kan de også kontaktes med tanke på sjelesorg eller individuelle samtaler. Prestene har taushetsplikt, og man kan ta opp både private og arbeidsrelaterte forhold. Det er gudstjeneste i Sykehuskirken hver søndag, nattverdgudstjeneste hver tirsdag formiddag og ukentlige forbønnssamlinger.​

Sist oppdatert 25.09.2023